За Нас

terminal2

Terminal2.bg – Терминал 2 България се стреми да е водещ независим източник на информация за туризъм, бизнес, обучение, имиграция и работа извън и във България чрез предоставяне на концентрирана, полезна, актуална информация и насоки за всички аспекти на живота и работата в чужбина и у нас. Както и да бъде Форум платформа за въпроси и отговори на тези теми.

Нашата цел е да предоставим информация от различни достоверни информационни източници, която ще помогне на всеки който иска и е готов да имигрира, учи или работи в чужбина. Както и на тези чужденци които искат да живеят, правят бизнес или учат в България. Имигрирането е обезсърчителен процес както и много упорита работа, но ние вярваме, че с правилните инструменти и информация, ще ви помогнем да го направите толкова гладко и безпроблемно колкото е възможно.

Независимо дали сте Българин или чужденец, когато сте ходили и живели из целият свят чак тогава ще повярвате, че България е земен рай!

Мила Родино
(Bulgarian Cyrillic)
Mila Rodino
(Transliteration)
Dear Motherland
(English translation)
Горда Стара планина,
до ней Дунава синей,
слънце Тракия огрява,
над Пирина пламеней.Припев: (2 пъти)
Mила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край.
Gorda Stara planina,
do ney Dunava siney,
slantse Trakiya ogryava,
nad Pirina plameney.Refrain: (twice)
Mila Rodino,
ti si zemen ray,
tvoyta hubost, tvoyta prelest,
ah, te nyamat kray.
Proud Balkan Mountains,
next to it the Danube sparkles,
the sun shines over Thrace,
and blazes over Pirin.Refrain: (twice)
Dear Motherland,
you are heaven on earth,
your beauty, your loveliness,
ah, they are boundless.

departures_termina2

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273