Визи, имиграция и гражданството – Австралия

AU_Passport

Виза секцията на австралийското посолство в Атина предоставя услуги за кандидатстване за виза на клиенти с обичайно местопребиваване в Гърция, които желаят да кандидатстват за посетители, студенти и други временни визи.

Програмата за квалифицирана имиграция на Австралия е отворен за всички кандидати на възраст под 50 години, които говорят много добър английски език и имат квалификация и умения търсени от Австралия. За повече информация посетете уебсайта на австралийското Министерство на имиграцията и гранична защита (DIBP): www.immi.gov.au .

Силно препоръчваме на всеки който обмисля да използва услугите на интернет страницата за имиграция или агент да посети уебсайта DIBP където информацията за потребителите е достъпна: www.immi.gov.au / имиграция измами .

Свържете се

Какво ново

  • От 4ти март 2013 всички заявления на хартиен носител за посетител, студент и други временни визи от кандидати пребиваващи в Гърция (различни от албанските граждани) могат да се подават чрез австралийското посолство в Берлин. Албански граждани пребиваващи в Гърция могат да подадат заявленията си в Белград. Моля, вижте допълнителната информация .
  • Австралийското посолство в Гърция продължава да отговаря на исканията за информация за имиграция и визи за влизане в Австралия.
  • Информация за нужните умения за Австралия – Допълнителна информация
  • На 24 ноември 2012 година е значителна промяна на временна работа опции за виза. Много подкласове на временни работни визи вече не са отворени за нови приложения. Въведени са пет нови подкласове на временни работни визи. Допълнителна информация може да бъде намерена на линка по-долу.
    Временна работна виза Промени

Щемпъл на виза

  • От 24 ноември 2012 г., ако пътниците все още се нуждаят или да поискат щемпъл те ще трябва да платят такса за това. Този разход за щемпъл за виза се нарича Виза доказателство за зареждане (ВЕЦ). Пътуващите могат да поискат и да плащат за щемпъл за виза, ако те имат ток австралийска виза. Независимо от това, когато заявлението за виза е подадено или визата е налична всеки който поиска щемпъл на визата си след 24 ноември 2012 ще бъде поставена.Виза доказателство Таксите могат да бъдат намерени в http://www.immi.gov.au/fees-charges/

Няма да има изключения от (VEC) за хуманитарни, дипломатически и правителствени спонсорирани кандидати за визи.

Австралия не изисква от пътниците да имат щемпъл в паспорта си, обаче клиентите все още разполагат с възможността да го притежават, ако това е необходимо за транзит или за целите на излизане. Ако ще пътувате ваша отговорност е да потвърдите транзитните или изискванията за излизане на другата страна преди пътуването си до Австралия.

Повече информация за щемпъла е на разположение на уебсайта на Министерството на имиграцията и граничната защита .

  • VEVO е безплатна онлайн връзка на разположение за притежателите на визи, за да проверят текущите подробности за визи. VEVO позволява на притежателите на визи да потвърдят визовите си детайли, без да има поставен щемпъл за виза в паспорта ви.Вижте: VEVO
  • Вижте: За Вашата Виза

Визовата информационна

България

Информация за гражданство

Подаване на заявление за издаване на виза


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273