Как да резервирате перфектен хотел

perfect hotel 2

Когато тръгнете на почивка, мястото където ще отседнете може да се окаже решаващо за цялостното ви преживяване. Това не означава, че през цялото време ще бъдете в хотела, но означава, че трябва да направите няколко мъдри избора, когато правите резервация.

Ето няколко съвета при избора на идеалния хотел за пътуването:

1.Местоположение, местоположение, местоположение

Както и при закупуването на недвижим имот местоположението на вашия хотел трябва да бъде на първо място във вашия списък с приоритети. Помислете за достъпа до транспорт, отстоянието му от местата, които искате да посетите и т.н.

2. Удобства

Дори ако планирате да прекарате съвсем малко време в хотелската стая, удобствата ще се отразят на цялостното ви преживяване.

Нещата които да съобразите:

  • Има ли басейн?
  • Има ли безплатен WiFi ?
  • Има ли такса за местни телефонни разговори?
  • Има ли удобно летище или местен транспорт?

Понякога най-евтиният хотел в крайна сметка се оказва най-скъп.
3. Обстановка

При избора на хотел, вземете решение дали искате луксозен хотел,типичен според местния вкус или сте готови да се примирите само с нещо основно.

4. Програма за лоялни клиенти и за чести пътувания

Някои хотели предлагат отстъпки или точки по собствени програми или самолетни точки.  Помислете за това при вземането на решение.

This entry was posted in Пътешествия and tagged . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273