Малтийско гражданство за три месеца

Malta 4

Индивидуалната програма – Инвеститор на Малта, която ще позволи на заможни хора от страни извън Европейския съюз ​​да си закупят малтийски гражданство е била отложена „за неопределено време“ на фона на противоречия и политическа опозиция.

 

За да се класира всеки кандидат в рамките на проучването ще трябва да :

  • Заплати  “участие“ в размер на € 650 000, 70% от които ще отидат в националния фонд за развитие
  • Закупи имот на стойност € 350 000 (или наеме един за € 16,000 годишно с пет годишен договор)
  • Инвестира най-малко  € 150,000 в малтийски облигации или акции в продължение на пет години.

Кандидатите ще трябва да заплатят за собственото си проучване за сигурност.Съгласно предложената програма за гражданство, кандидатите могат да постигнат малтийско гражданство за по-малко от три месеца. Те не би трябвало да живеят в Малта е първото, но в действителност те трябва да посетят Малта няколко пъти, за да организират своите инвестиции и такси.

Малта е привлекателна остров република в средата на Средиземно море. Страната разполага с топъл климат и е популярна туристическа дестинация, но атракция за богатите хора от страни извън Европа най-вероятно ще е в това, че Малта е член на Европейския съюз. Поради това всеки малтийски гражданин може да живее навсякъде в ЕС в Лондон, Париж, Мадрид или Рим.

Ето защо новата виза е причинила безпокойство в Брюксел.

This entry was posted in Европейски Съюз. Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273