Нина Добрев – българскaта принцеса на вампирите

ND 1

Пълно име: Николина Константинова Добрева
Дата на раждане: 9 януари, 1989
Място на раждане: София, България
Професия: Актриса

Нина Константинова Добрева е родена в София, България. Премества се в Канада на две години и живее в Торонто, Онтарио и досега. От най-ранна възраст показва голям ентусиазъм и талант към изкуствата: танци, гимнастика, театър, музика, изобразителни изкуства и актьорско майсторство. Работата и като модел от най-ранна възраст я комерсиализира и води до участие в реклами, които се превръщат във филмови прослушвания. Малко след това тя е ангажирана за роли в игрални филми като : Скрити парчета (2007), Далеч от нея (2006 г.) и на популярния телевизионен сериал Degrassi: Следващата генерация (2001) на CTV.

Нина обича да пътува и често посещава Европа както за удоволствие, така и като международен участник представляваща Канада в Художествената гимнастика. Обича да се занимава с волейбол, футбол, плуване, скално катерене, уейкборд, сноуборд, конна езда и това са само част от интересите й.

Но, преди всичко актьорството е нейната страст и тя гледа на това като едно приключение, което току-що започва и вярва, че в това пътешествие и героите които създава по този път, ще помогнат да разберем самите себе си.

ND 3

ND 4

 

ND 5

Насладете се на прекрасната Нина Добрев, една от звездите на Vampire Diaries !

This entry was posted in Българи в чужбина. Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273