VIP Виза за богати чужденци

VIP 2

Богатите чужди бизнесмени ще получат „VIP“ виза, която ще ускори влизането им в Обединеното кралство.

Около 100 заможни чужденци първоначално ще бъдат поканени да се присъединят към новата визова услуга която Министерството на вътрешните работи смята, че ще осигури тяхното „бързо и гладко“преминаване през граничната система на Обединеното кралство .

Членовете на „великия клуб“ ще получат личен „акаунт мениджър“ към UK визата си.  Мениджърът ще организира визовата услуги, съобразена с нуждите на всеки индивид без допълнителни разходи, заяви министерството на вътрешните работи.

Длъжностни лица отказаха да посочат кой ще се класира за клуба заявявайки само, че тези които биха били допуснати, ще са в състояние да направят „значителен принос“ за икономиката.

Министърът на вътрешните работи на UK ще обяви планове за разширяване на съществуващите приоритетни визови услуги за хора от бизнеса от повече страни.

This entry was posted in Великобритания. Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273