Имигрантски Визи – Канада

canadian_passport

Има различни програми, които позволяват да се имигрира за постоянно в Канада. Ако не сте сигурни за коя програма трябва да кандидатствате използвайте Елате в Канада -Wizard . Тя ще ви помогне да определите коя от тях е най-добра за вашата ситуация.

Ако вече знаете за коя програма искате да кандидатствате, по-долу ще разберете как да го направите:

Визи и имиграция

Важно съобщение

Центровете за кандидатстване за виза (ЛОС) в Букурещ- Румъния, София- България и Кишинев- Молдова са вече отворени и готови да приемат заявления! Разберете как да представите своите молба и документи за временно пребиваващ, постоянно пребиваващ или за пътуване през VACS в Букурещ , София , или Кишинев  като посетете сайта на CIC за повече информация относно VACS .

Може да се наложи да дадете вашите биометрични данни (пръстови отпечатъци и снимка) при подаване на заявление за издаване на виза за посетител. Това е ново изискване от 04 септември 2013 г. и засяга гражданите на 29 страни Могат да се дадат биометрични данни при VAC в Букурещ , София  или Кишинев .

Тези услуги се предлагат за жители, граждани или лица законно допуснати в Румъния, България и Молдова.

Имигрант в Канада

Ако искате да имигрирате в Канада има няколко различни начина които могат да се приложат. Вие ще трябва да решите коя имиграционна програма ще е най-подходяща за вас и вашето семейство.

Също така е важно да знаете за признатите акредитивни писма. Гражданството и имиграцията на Канада (CIC) препоръчва да се разгледат ресурсите по външните пълномощия уебсайт – Сезиране на прокуратурата  за да научите повече за стъпките, които трябва да се предприемат, за да получите вашите идентификационни данни и квалификации, оценени и признати в Канада.

 • Квалифицирани работници и специалисти
  За хора, които отговарят на определени изисквания за образование и професионален опит и искат да се заселят и да работят в Канада (извън Квебек). Тази връзка ще ви отведе до сайта за гражданство и имиграция на Канада относно информация за програмата.
 • Занаятчии
  За хора, които искат да станат постоянни жители на базата на класиране в занаят. Тази връзка ще ви отведе до сайта за гражданство и имиграция на Канада относно информация за програмата.
 • Бизнес-имиграция
  За инвеститори, предприемачи и самостоятелно заети лица, които искат да започнат бизнес в Канада (извън Квебек). Самостоятелно заетите хора са ограничени до фермери, спортисти, художници и културни сътрудници. Тази връзка ще ви отведе до сайта за гражданство и имиграция на Канада относно информация за програмата.
 • Провинциално номинирани
  Някоя провинция или територии на Канада може да ви номинира за устройване и работа там. Тази връзка ще ви отведе до сайта за гражданство и имиграция на Канада относно информация за програмата.
 •  Quebec – подбрани квалифицирани работници и хора от бизнеса
  Правителството на Квебек може да избере определени квалифицирани специалисти или хора от бизнеса, да се заселят и да работят в тази област.Тази връзка ще ви отведе до сайта за гражданство и имиграция на Канада относно информация за програмата за работниците. За информация относно бизнес имиграция в Квебек се обърнете към сайта на правителството на Квебек
 • Канадски опит
  За хора, които имат скорошен канадски трудов опит и искат да се заселят и да работят в Канада (извън Квебек). Тази връзка ще ви отведе до сайта за гражданство и имиграция на Канада за информация за програмата.
 • Спонсорство за вашето семейство
  Как да спонсорирате близък роднина, за да се присъедини към вас в Канада, ако сте постоянно пребиваващ или канадски гражданин.
 • Международно осиновяване
  Как да доведете своето осиновено дете до Канада и да кандидатствате за неговата / нейната Канадско гражданство или постоянно пребиваване.
 • Бежанци
  Бежанците са хора в или извън Канада, които се страхуват да се завърнат в страната си.

Бързи връзки


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273