Туризъм – Канада

Country: Bulgaria

You need a visa to visit or transit Canada.  -  Apply as a tourist or for a transit visa - Имате нужда от виза за да посетите или преминете през Канада.

canada_scenery

Посетете Канада

Разберете какво е необходимо да посетите Канада като туристист или бизнесмен, как да удължите престоя си в Канада и какви документи трябва да носите със себе си за да пътуват в Канада.

Всяка година повече от 35 милиона души посещават Канада за да се насладят на многото възможности които страната може да предложи, включително посещение на семейството и приятелите си. В зависимост от това къде живеете, ще трябва да отговарите на определени изисквания.

Определете дали отговаряте на условията

Уверете се, че отговаряте на основните изисквания  за да посетите Канада.

Кандидатстване за виза за посетител

Преди да планирате посещението си трябва да разберете дали се нуждаете от виза за да влесите в Канада . Ако не се нуждаете от виза все пак ще трябва да се запознаете с някои специфични изисквания . Ако се нуждаете от виза трябва да разберете как да се прилага .

Ако в момента сте временно пребиваващ в Канада с валиден статус (това е разрешение за обучение или работа) може да кандидатствате за нова виза за посетител преди да тръгнете, за да се завърнете в Канада .

Проверка на времето за обработка

Повечето молби за визи за посетители (визи за временно пребиваващи) се обработват в рамките на няколко седмици или по-малко. Удължената обработка варира в зависимост от офиса на визовия режим.

След като приложите: проучете следващите стъпки

Разберете какво трябва да направите , след като изпратите приложението за виза за посетител.

Подгответе се за вашето пристигане

Бъдете подготвени и узнайте какво да очаквате когато пристигнете в Канада .

Удължете вашата виза

За да удължите престоя си в Канада следва да изпратите приложение 30 дни преди изтичане на визата ви.

canada

Как да кандидатстваме за временна виза?

(Транзит, туризъм, бизнес и т.н.)

моля, следвайте тези стъпки за да представите пълно приложение:

Проверка на времето за обработка -

Разберете колко време е необходимо, за да се обработи стандартно заявление за виза в този офис, така вие ще знаете колко по-рано да в изпратите.Моля, обърнете внимание, че това не е гаранция. Вие сте длъжен да приложите достатъчно рано, за да избегнете разочарованието.  Възможно най-ранния срок за кандидатстване не трябва да бъде повече от шест месеца преди планираното ви влизане в Канада.

Определете как да кандидатствате -

Има два начина:

<h2″>Кандидатствайте онлайн

За да кандидатствате онлайн трябва да имате достъп до скенер или фотоапарат, за да създадете електронни копия на документите си за качване и да имате валидна кредитна карта за плащане.

Определете дали отговаряте на условията и кандидатствай онлайн.

Нанесете върху хартия

Моля, следвайте стъпки от 3 до 5 по-долу.

Прочетете ръководството за експлоатация, попълнете формуляра за кандидатстване онлайн, потвърдете го и подпечатайте

- Ръководството за обучение съдържа важна информация относно визи и инструкции, за да ви помогне да попълните своята кандидатура за временно пребиваващ. Прочетете ръководството внимателно и използвайте контролния лист на документа. Попълненото заявление трябва да включва страницата на баркод. Вашата кандидатура може да бъде върната или отказана, ако не предоставите цялата искана информация, документи и такси.

Application Kit

Платете таксата за обработка-

Моля, обърнете се към графика на такси за покриване на разходите за временна виза за резидент и колко да се заплати. Моля, обърнете внимание, че таксата за обработка е невъзвръщаема във всички случаи. Ако трябва да дадете биометрични данни също ще трябва да заплатите $85.

Изпратете своята молба и оправдателните документи.

Ако трябва да дадете биометрични данни моля, не пишете в молбата си. Кандидатствайте онлайн или изпратете кандидатурата си лично в център за кандидатстване за виза (VAC). И в двата случая ще трябва да отидете на VAC за да дадете биометрични данни. Намерете най-близкия VAC. Подайте вашия пакет приложения (форми и оправдателни документи) в съответствие с насоките за подаване на заявление. Всички оправдателни документи трябва да бъдат представени по време на вашата кандидатура. Тези документи трябва да представят доказателства за значителни връзки с вашата страна на пребиваване и фондове на разположение за вашето завръщане от пътуването и престоя в Канада.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273