Бизнес посетител – Нова Зеландия

bag_money

Инвестиране и правене на бизнес в Нова Зеландия

Категорията Бизнес имиграция в Нова Зеландия е предназначена да допринесе за икономическия растеж, привличане на „интелигентен“ капитал и бизнес опит в Нова Зеландия и позволява опитни бизнесмени да купуват или създават предприятия в Нова Зеландия.

Ако все още решавате дали Нова Зеландия е мястото за вас и вашия бизнес хвърлете един поглед на сайта Нова Зеландия сега .

Инвеститори

Хората, които желаят да инвестират средства в бизнеса и да живеят в Нова Зеландия могат да кандидатстват за разрешение за пребиваване съгласно категория инвеститор /инвеститор плюс  или да кандидатстват за виза, валидна за посетител до две години при  категория временно пенсиониране .

Предприемачи

Категорията дългосрочна бизнес виза (LTBV) сега е приключила. Категорията за нов бизнес ще бъде на разположение от март 2014 година. Подробности за новата бизнес категория ще бъде достъпна от февруари 2014 година. Все още може да се кандидатства за разрешение за пребиваване в рамките на категории Предприемач / Предприемач плюс .

Служители на преместен бизнес

Ако сте ключов служител в един бизнес който се мести в Нова Зеландия може да имате право да кандидатствате за разрешение за пребиваване в рамките на служител на категория преместен бизнес . Тази категория улеснява пребиваването на служители на фирми да се преместят в Нова Зеландия, които не отговарят на изискванията за пребиваване по всички съществуващи категории.

Предишни бизнес категории

Вижте  оперативно ръководство за предходни бизнес категории.

Имигранти Инвестиционни категории

Нашите имигранти Инвестиционни категории са за инвеститори, които искат да придобият жилище в Нова Зеландия.

Има две категории: Инвеститор плюс (Investor една категория) и инвеститор (Investor 2 Категория). Сравнете основните критерии по-долу:

 
Основни изисквания Инвеститор плюс Инвеститор
Максимална възраст Няма изискване 65 или по-млади
Бизнес опит Няма изискване Минимум три години
Инвестиционни фондове NZ 10.000 милиона щатски долара, инвестирани в Нова Зеландия в продължение на три години 1.5 милиона NZ $ инвестирани в Нова Зеландия в продължение на четири години
Средства за сетълмент Няма изискване 1 млн. NZ $ (трансфер не се изисква)
Английски език основен кандидатстващ Няма изискване -  англоговорящ  или -  International English Language System (IELTS) тест с обща група на полувремето на три или повече или- компетентен потребител на английски
Английски език на член на семейството Няма изискване Същото като за основен кандидат или преди закупуване ESOL обучение
Минимален срок в Нова Зеландия 44 ден в Нова Зеландия през всяка от последните две години на три-годишен инвестиционен период. 146 дни в Нова Зеландия през всяка от последните три години на четири-годишен инвестиционен период.
Здраве и характер Кандидатите по двете категории трябва да отговарят на здравните и символни изисквания.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273