Неквалифицирани Работници – Нова Зеландия

grapes

Сезонна работа в градинарската и лозарската индустрии

Категория – Призната Сезонна Работа (RSE)

Категорията труд – призната сезонна работа (RSE)  е за временни работници от чужбина, за да работят в градинарската и лозарската индустрии.

Категория – Допълнителен сезонната заетост (SSE)

Категорията допълнителна сезонна заетост (SSE)  позволява на хората, които са в момента в Нова Зеландия да работят за работодатели които са получили по принцип одобрение SSE.

Вариации на условията (VOC)

Промяна на условията позволява на посетителите в Нова Зеландия да се ангажират със сезонна работа за кратък период от време в региони, където е бил обявен недостиг на работна ръка за сезонна работа.

Работна ваканционна схема (WHS)

Работната ваканционна схема позволява на редица хора от определени страни на възраст между 18 и 30 години да стигнат до Нова Зеландия, за да предприемат временна работа.

Работна туристическа виза удължаване (WHE)

Работна туристическа виза удължаване е за хора които в момента притежават ваканционни работни визи, те могат да кандидатстват за тази виза, ако са имали три месеца сезонна работа в градинарската или лозарската индустрия по време на професионалния празник.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273