Туризъм – Нова Зеландия

Great-Barrier-Island-beach_New_zealand

Посещение за туризъм Нова Зеландия

Може да се наложи да кандидатствате за виза за посетител, ако възнамерявате да останете временно в Нова Зеландия, но нямате намерение да учите или работите.

Имате ли нужда от виза?

Проверете за да видите дали имате нужда от виза за посетител за да дойдете в Нова Зеландия.

Ако вашата страна е в списъка за премахване на визите , можете да влезнете в Нова зеландия без виза в зависимост от това колко дълго искаш да останеш. Ако не сте от страна на отмяна на визовия режим ще се нуждаете от виза.

Изисквания

Ако имате нужда от виза за посетител за да дойдете в Нова Зеландия ще трябва да отговите на следните изисквания , включително за фондове, здраве и характер.

Как да кандидатствате ?

Разберете как да кандидатствате за виза за посетител и да получите формите от които имате нужда. Този раздел включва списък за проверка, за да ви се помогне да предоставите правилната информация, когато подадете молбата си.

Транзитни визи

Дори и да се ограничите само с преминаване през Нова Зеландия като транзитен пътник може да се наложи да кандидатствате за виза за транзитно преминаване .

Транзитно преминаване през Австралия?

Ако преминавате транзитно през Австралия по път за Нова Зеландия може да се наложи да кандидатствате за австралийска виза. Вижте страницата транзитно преминаване през Австралия.

Екскурзоводи

Ако сте екскурзовод, водач или ескорт и ще работите докато сте в Нова Зеландия ще трябва да кандидатствате за конкретна целева работна виза преди да пристигнете.

Ако сте екскурзовод, който е китайски гражданин може да се приложи в рамките на Китай Специална категория труд . Можете да кандидатствате от Нова Зеландия, ако имате валидна работа или студентска виза.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273