Лотария Зелена Карта – Америка

 

lotto_green_card

Лотария Зелена Карта

Участниците в DV-2014 могат да влезнат за потвърждение чрез линка по-долу започвайки от обяд (EDT) на 1 май 2013 година. Регистрационният период на DV-2014 е от 02 октомври 2012 до 3-ти ноември 2012. Участниците в DV-2014 следва да запазят номера си за потвърждение най-малко до 30 юни 2014.

Моля, кликнете на линка по-долу за да проверите статуса на участник за DV-2014 и DV-2015 :

http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

GreenCardWiner

Програма DV 2015 : Онлайн регистрацията за DV програмата за 2015 започва във вторник на 1-ви октомври 2013 в 12:00 часа на обяд, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4) и приключва в събота на 02 ноември 2013 в 12:00 на обяд, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). Вижте Инструкции за разнообразяване на имигрантската програма на страниците за инструкции за DV 2015 и всички налични преводи.


Програма DV 2014 : сега участниците в DV-2014 могат да проверят статуса на своите записи чрез Проверка на статус на участник (ESC) на сайта на E-DV от 30 юни 2014. Прегледайте: Инструкции за разнообразяване на имигрантската програма за повече информация.

Измамници изпращат измамни имейли и писма

Офис на Visa Services на Държавният департамент информира гражданите за значителен ръст на отчетени измамни имейли и писма, изпратени до кандидати на имигрантската програма (DV)  (Visa Lottery). Зад тези измамни имейли и писма, измамниците се представят като правителството на САЩ и се опитват да получат заплащане от кандидатите за DV. Настоятелно ви препоръчваме да правите преглед на процедурите за програмата DV така, че да знаете какво да очаквате, кога да го очаквате и от кого. Не забравяйте, че тези сайтове са източник на официална информация за програмата DV :

Преглед

DiversityVisa

Конгреса за всеки годишен мандат прави достъпни до 55 000 визи за разнообразие на имигрантската програма (DVS), изготвени чрез случаен подбор сред всички записи на лица, които отговарят на строги изисквания за допустимост от страни с нисък процент на имиграция в САЩ.

За да научите за следващата онлайн регистрация за DV посетете уеб страницата на  Инструкции за разнообразие на имигрантската програма .

Внимание измами!

Измамни сайтове се представят за официални американски правителствени сайтове. Някои компании,които се представят като правителството на САЩ търсят пари за да „завършат“ DV формуляра за участие. Няма такса за да изтеглите и да попълните електронната форма за виза. За да научите повече вижте на предупреждение от Държавния департамент и предупреждение от Федералната търговска комисия .

Държавният департамент не уведомява успешните кандидати на DV с писмо или имейл. Участниците могат да проверят сами статуса на своите записи, както е обяснено по-долу, като се обърнат към сайта на http://www.dvlottery.state.gov, за да разберат дали са били избрани или не.

Проверка на статус на участник

Програма DV 2014 : Участниците в DV 2014 г. (тези, които са подали записи по време на регистрационния период между 02 октомври 2012 и 03 ноември 2012 г.), следва да  проверят състоянието на регистрацията си с помощта на проверка на статус на участник на сайта на E-DV . За да видите инструкцията за DV-2014 и селектираните вижте Инструкции за разнообразяване на имигрантската програма за 2014 .

Проверка на статуса на участник е единственото средство което ви уведомява, ако сте избран или не. Всички участници включително и тези които не са избрани, могат да проверят статута на своите записи чрез проверка на статус на участник в E-DV на уебсайта на www.dvlottery.state. gov . Участниците трябва да използват информацията от своите страници за потвърждение съхранени по време на регистрацията.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: Ако сте загубили информацията за потвърждение, няма да бъдете в състояние да проверите статуса си.

Уведомление за селекция и следващи стъпки

Преглед на информацията за проверка на статусa на участник е единственото средство, чрез което DV селектираните ще бъдат уведомени за избора им. Освен това, проверката на статуса на участник ще предостави успешни инструкции на селектираните, за това как да се процедира с тяхното приложение. Консулския център на Кентъки вече не изпраща имейли и уведомителни писма за да уведоми DV участниците за техния избор в програмата. Прегледайте Инструкции на DV програмата за 2014 и Инструкции за DV програмата за 2015  раздел „подбор на кандидати“ , който предоставя подробна информация за процеса на DV.

За всички успешни DV участници: Ако сте били избрани за по-нататъшна обработка в програмата за разнообразие на виза, след като получите инструкции чрез проверка на статуса на участник, ще трябва да докажете, че имате право на виза за имигрант за да завършите успешно следващите стъпки. Ще трябва да завършите заявлението за виза за имигрант, да представите необходимите документи и формуляри, да заплатите необходимите такси, извършите медицински прегледи, а след това да бъдете интервюирани от консулски служител в американското посолство или консулство, за да докажете, че се класирате за виза. Моля, имайте предвид, че Консулския център в Кентъки осигурява информация само онлайн, чрез проверка на статуса на участник на E-DV уебсайта на www.dvlottery.state.gov .

Квалифицирани професии

Успешните участници в DV трябва да отговарят на условията за получаване на виза, като квалификационна основа на образованието, работа, както и други изисквания. По закон и правила се изисква всеки DV участник да има най-малко:

  • средно образование или неговия еквивалент или
  • две години трудов стаж в рамките на последните пет години в дадена професия, изискваща обучение или стаж най-малко две години.

За да научите повече за квалифицираните професии, вижте инструкциите за виза, често задавани въпроси на уеб страницата на Списък на професиите .

Програма за разнообразяване на имиграцията – статистики

Брой онлайн коментари получени по време всеки период на регистрация

Брой избраните участници за последните DV програми

Брой емитирани визи и корекции на статус в категория разнообразие на имигрантския поток

Награди за правосъдие

Може да се прилага по отношение на Съединените щати, моля, отделете време за да посетите уебсайта Награди за правосъдие.

Допълнителни ресурси


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bgnetorg/public_html/terminal2.bg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273